måndag 24 september 2007

Good Monday-morning to you all! (Hope to reach you in Germany too...). I'm sitting here with my head burried in the books thinking back on the weekend. Done some decorating in our hall to get some autumn-feeling. Guess I won't be back until friday arrives...! So, 'til then: Have some warm & sunny days!

torsdag 20 september 2007

Höstrusk

Efter att ha intensivpluggat ett tag nu så kom jag hem idag & såg med nya ögon på vår entré..... Risiga, blöta & frostnupna pelargoner.... Jag hade helt enkelt gått med skygglappar för jag hade inte ens sett det förut! Så jag tog mig i kragen under eftermiddan & satte dit lite nytt.

söndag 16 september 2007

Hannu Sarenström

Drömmer mig bort från rusket på andra sidan fönstret. Här kommer ljuvliga bilder från Hannu Sarenströms sida......

& så inspiration till höst & vinterdekorationer!

Imorgon ska jag ta mig en skogstur & samla fin grön mossa!







lördag 15 september 2007

Datorhaveri.....!

Usch, så tråkigt det har varit!!! Så lääänge det var att vara strandsatt utan bloggvärlden. Ja, dottern har fångat hur jag har kompenserat det, lite, för inte var det lätt!
Men jag hann att njuta av de förmodligen sista luktärtorna & den varma solen. Så här har jag odlat mina doftande ärtor nu i några år & de stormtrivs. Massor av hästgödsel, gräsklipp & nässelvatten blandat med den billiga påsjorden. Ser väl ut att trivas?

Undertbart blå-lila nyans som skiftar åt grönt i kanterna.

Vackra blommor: Alcea rosea Henry the 8th & Alma Amanda Eleanor!